NordicFeel Beauty Hunt

Delta i tävlingen och hitta paket värda upp till 5 000 kr på offentliga platser i Sverige. Välj stad nedanför.

Delta du också

Så här fungerar Beauty Hunt

NordicFeel fyller 10 år och det vill vi så klart fira med en rolig tävling! Därför arrangerar vi tillsammans med några av våra leverantörer, en Beauty Hunt i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö.

I dessa städer kommer det finnas 35 gömda paket fyllda med härliga skönhetsprodukter från NordicFeels sortiment till ett värde mellan 1000 och 5000 kr per vinst. Tävlingen går ut på att först hitta ett eller flera av paketen för att bli en av vinnarna! Var dessa paket finns gömda går att följa direkt på varje stads specifika sida.

När

Lördag den 9 april 2016.

Var

Offentliga platser i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö.

Hur

Varje halvtimme från klockan 09.00 till 10.30 kommer vi ge ut ledtrådar till vilka områden paketen finns i. Klockan 10.30 avslöjar vi en kartnål direkt till gömmorna.

Se till att gå in på din stads specifika sida klockan 09.00 på lördag och ta dig till området i fråga. Ta med mobilen och följ de nya uppdateringarna varje halvtimme.

Välj stad här: Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö.

När du hittar paketet ska du hashtagga #beautyhunt samt #Nordicfeel10 på Instagram för att vi enkelt ska se vilka paket som hittats. Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se din bild.

Delta i NordicFeel Beauty Hunt

Tävlingsregler

För att du ska kunna vara med och tävla i NordicFeel Beauty Hunt krävs följande: Att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd. För att vinna ett paket måste du fysiskt ta dig till platsen på kartan där det är placerat. Den som först hittar och avlägsnar paketet från gömstället får behålla paketet och dess innehåll. Varje paket är unikt.

Villkor

Vinster i tävlingen är produkter från NordicFeels sortiment, till ett värde mellan 1000 och 5000 kr per vinst. Den som först hittar paket vinner hela innehållet. Vinnarna kan inte byta ut vinsterna mot kontanter eller andra tjänster/produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Tävlingen är en del av NordicFeels marknadsföring. NordicFeel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren.